ISKRENA ISPOVEST LUNE ĐOGANI PRED SVIM ZADRUGARIMA: NISAM TAKVA I UŠLA BIH PONOVO U RIJALITI DA TO I DOKAŽEM! (VIDEO)

Luna Đogani ispričala je pred svim zadrugarima gde, je po svom mišljenju, pogrešila i šta sve sebi zamera, prisećajući se meseci koje je provela pred kamerama. Teško joj je da prihvati koliko je psovki izgovorila i kaje se zbog toga, tvrdi da nije svadljiva, arogantna…

ali još jednom je napomenula, kao što to čini već neko vreme, da ulazak u vezu sa još uvek oženjenim Slobom Radanovićem nije nešto zbog čega žali, već nešto što je uradila slušajući srce.

Bivši ljubavnici na njenu inicijativu prekinuli su svaki kontakt, nakon puštenog snimka nerazrešenih osećanja između njega i supruge Kije Kockar.

„Svakodnevno govorim da se kajem što sam uopšte ušla ovde, ali ne kajem se. Ovo mi je definitivno životna škola. Ovde sam ušla da naučim da ne budem naivna u životu, a bila sam naivnija nego ikada… Manje bih verovala ljudima, više bih razmišljala mozgom a ne srcem, promenila bih to da situacija u kojoj sam se samovoljno našla me tako promeni i izgubim samu sebe.

To prvenstveno zna moja majka, koja zna da ovo nisam ja. Jesam ja i lenja i luda i razmažena. Nisam negativna, bezobrazna kajem se za ružne reči što sam izgovorila ljudima. Žao mi je što me je sve ovo progutalo“, govorila je Luna teška srca, posebno u trenutku kada se prisetila razgovora sa Anabelom, kada joj je rekla:“Gde je ćerka koju sam ja rodila“.

Sloba je sve vreme mirno slušao i ćutao.

Izvor: kurir.rs