Imala je posla sa svetskim imenima, a nikada je niste videli u javnosti: Ovo je druga žena Žarka Lauševića

Žarko Laušević skoro dve decenije živi u Americi, a poslednjih godina često dolazi u Srbiju kako bi snimao filmove i serije. Veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite, koja je profesionalni šminker. Anita je radila i na seriji „S.ks i grad“! Prošle godine, ona je dobila nagradu za svoj rad u Njujorku.

„Ovo je ostavrenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde“, rekla je Anita kada je preuzela nagradu.

Anita Roganović, sada Laušević, rođena je 1966. godine u Ljubljani. Sa Lauševićem ima ćerku Janu. Prvi veliki angažman u Americi imala je 2004. godine na sminanju „Spajdermen 2“.

Sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Kejt Vinslet i Leonarda Dikaprija. Dobila je zazluženu nagradu i pohvalu za sav rad do sad za frizuru u serijama „Hronike Tajms skvera“, „Privatni doktor“ i „Instikt“.

Anita je, inače, druga žena Žarka Lauševića. Sa prvom suprugom Maom, s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine, ima ćerku Asju i sina Dušana, koji je doktorirao i bavi se umetnošću. Najmlađe dete čuvenog glumca, ćerka Jana, ne voli da se ističe u javnosti.

Izvor: kurir.rs