Igor Kojić i Severina ostavili misteriozni paket ispred kuće Milana Popovića, reagovala i policija

Ispred kuće biznismena Milana Popovića u Zagrebu, nešto posle podneva, automobil marke audi koji je navodno u vlasništvu Severine Kojić, zaustavio se tik ispred ulaza u garažu.

Tada je iz automobila i to sa vozačevog mesta izašao navodno Igor Kojić, koji je potom došao do kapije i ostavio misteriozni paketić.

Severina se posle pisanja beogradskih medija oglasila na društvenoj mreži Instagram zgrožena izmišljotinama na njen račun i račun njenog supruga Igora.

O svemu se oglasio i Milan Popović.

„Pred moju kuću stavljena je naprava nalik na sveću, ispunjena crnim katranom i dosta teža od sveće. Na kamerama je vidljivo da je naprava gorela, ali na sreću vetar je ugasio plamen. Policija radi forenzičku obradu da vidi o kakvom se predmetu radi. Na snimku se jasno vidi da je to postavio Igor Kojić koji je predvideo video nadzor na kući“, rekao je Popović za hrvatske medije.

Popović se u utorak odmah obratio za pomoć policiji.

„Radimo na tom slučaju i prikupljamo sve podatke. Trenutno možemo samo reći da nije bila u pitanju nikakva eksplozivna naprava kao što se to možda moglo pomisliti, već je reč o bezazlenom predmetu koji se, ipak, može shvatiti kao neka vrsta zastrašivanja, s obzirom na način kako je ostavljena“,rekli su nam u PU zagrebačkoj.

S obzirom da je registarska tablica na audiju Q8 kojim se dovezao muškarac u sivom odelu relativno mutna, istražitelji su odmah krenuli u potragu i za drugim videonadzorima na relaciji kojom se „posetitelj“ provezao, a kako bi što preciznije otkrili sporno vozilo i ušli u trag vozaču, rečeno je u policiji.

Izvor: kurir.rs