Horoskopski znakovi koji su idealni za vas i oni koji će vam slomiti srce

Pogledajte koji horoskopski znakovi nisu kompatibilni s vašim, tj. koje bi trebalo da izbegnete ako želite ljubavnu vezu.

OVAN (21. mart – 19. april)

Kao vatreni znak, ovnu odgovaraju vatreni znakovi kao što su Lav, Strelac i Ovan. Mada, i vazdušni znakovi se mogu pokazati kao dobra prilika za Ovna, kao što su Blizanac, Vaga i Vodolija. Vodolija je idealna za ovaj znak jer i ona voli avanturu, a ako želite najbolji s.ks u životu – spojite se sa Strelcem. Znakovi koji nisu za Ovna: Bik, Devica, Rak, Škorpija, Ribe, Jarac.

BIK (20. april – 20. maj)

Optimlani su zemljani znakovi kao što su Devica, Jarac i Bik, dok vodeni znakovi koji Bika opuštaju su Ribe, Rak i Škorpija. Rakovi su najodgovarajući jer sa Bikom mogu postići emotivnu i fizičku vezu, kao i Device koje su praktične kao i Bik, dok je Jarac idealan za ovaj znak. Znakovi koji nisu za Bika: dramatični vatreni Lav, Strelac i Ovan, kao i vazdušni Blizanac, Vaga i Vodolija.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Lav, Strelac, Ovan, Vaga i Vodolija su dobar odabir za Blizanca, mada će ga Vodolija učiniti takvim da misli kako se poznaju celog života, dok će se sa Vagom osetiti intelektualno jednakim. Znakovi koji nisu za Blizanca: Ribe, Rak, Škorpija, Bik, Jarac, Devica.

RAK (21. jun – 22. jul)

Škorpija i Ribe su najbolji za Raka, kao i Bik, Jarac i Devica. Bik će uzbuditi vaše srce i telo, dok će Ribe negovati vašu nežnu prirodu. Ali ako hoćete s.ks tri puta dnevno, nađite se sa Škorpijom. Znakovi koji nisu za Raka: Ovan, Lav, Strelac, Vaga, Blizanac i Vodolija.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Za vatrenog Lava su vatreni Ovan, Strelac i Lav, kao i vazdušni Vodolija, Blizanac i Vaga. Strelac je idealan znak za Lava jer obožava život kao i on. Znakovi koji nisu za Lava: Klonite se Ribe, Raka, Škorpije, Bika, Jarca i Device.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Jarac, Škorpija, Rak i Ribe su za vas, ali ako želite čvrstu vezu zasnovanu na poverenju i uživanju, spojite se sa Bikom. Znakovi koji nisu za Devicu: Ovan, Strelac, Lav, Vaga, Vodolija, Blizanac.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Od svih vatrenih i vazdušnih znakova, Blizanac će biti najoptimalniji za vas i pariraće vam na intelektualnoj osnovi. Znakovi koji nisu za Vagu: Ribe, Rak, Škorpija, Bik, Devica, Jarac.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Od vodenih i zemljanih znakova izaberite Raka jer ćete s njim imati najstrasniji s.ks, ili se spanđajte sa Ribom jer ćete jedno drugom završavati rečenice. Znakovi koji nisu za Škorpiju: Ovan, Lav, Strelac, Blizanac, Vodolija, Vaga.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Za vas su dobri Blizanac, Vodolija, Vaga, kao i Lav i Ovan. Lava ćete voleti jer će vas osvojiti njegova razdragana priroda i želja za zabavom, ali ako tražite s.ks – Ovan! Znakovi koji nisu za Strelca: Recite doviđenja Ribi, Škorpiji, Raku, Biku, Devici i Jarcu.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Najbolji za vas je Bik jer kažu da je Bik sa Jarcem najkompatibilniji znak u celom horoskopu. Znakovi koji nisu za Jarca: Ovan, Lav i Strelac.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Ovnovi su odlični za vas jer su avanturističkog duha, ali su Blizanci oni koji će vam pružiti emotivnu i mentalnu vezu. Znakovi koji nisu za Vodoliju: svi vodeni i zemljani.

RIBE (19. februar – 20. mart)

Rak i Škorpija su optimalni za vas, kao i Bik, Devica i Jarac. Rak vam odgovara zbog svoje emotivne prirode, kao i Škorpija koja vam može čitati misli i učiniti vašu međusobnu intuiciju jedinstvenom. Znakovi koji nisu za Ribu: Vazdušni i vatreni nikako.

Izvor: telegraf.rs