Horoskopski znaci koji će se obogatiti do kraja leta

VAGA

Predstavnici ovog horoskopskog znaka ove godine će imati pravu sreću sa novcem. Iako stiču bogatstvo sakupljajući novčić po novčić, početkom juna iznos njihovog transakcionog računa će se dramatično povećati, uglavnom od projekata kojima će se posvetiti nakon radnog vremena. Iako na prvi pogled izgledaju skromno, Vage žele sve što je luksuzno i glamurozno. Najviše novca troše na porodicu i na putovanja.

OVAN

Oni nisu dovoljno ambiciozni da se materijalalno obezbede na duge staze, ali će sredinom 2019. godine ozbiljno zamisliti događaj koji će dati sve od sebe kako bi zaradili što više novca. Neki će dobiti nasledstvo, a drugi će imati neverovatnu sreću da se zaposle kao iz snova. Predstavnici ovog znaka obožavaju luksuz i maksimalno uživanje.

RAK

Rak ove godine će biti jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka kada je u pitanju novac. Ako se ne obogatite, sigurno ćete naći profesiju koja garantuje životnu udobnost. Ako to nije slučaj, onda definitivno nema horoskopskog znaka koji to čini lakše od njega. Rak se jednostavno rađa pod srećnom zvezdom, a kada ništa ne traži, dobija sve. U suštini, novac mu nije preterano zanimljiv, on je avanturista i svetski putnik, i očigledno ima više sreće nego pamet.