Horoskop za pun Mesec u znaku Vodolije: Devica je magnet za ljubav, a Lavu je samo nebo granica

Pun Mesec će biti na 22 stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom gde se ona oslobađa od prošlosti. Dešavaju se bitne transformacije, pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da biste se oslobodili i krenuli u bolje sutra. Mnoge osobe baš za vreme punog Meseca mogu uživati u zabavama, dok se pojedine osobe mogu osamiti jer je vladar punog Meseca Saturn. Svakako da je ovo humani Mesec, pa treba učiniti nešto za nekoga da bismo se bolje i srećnije osećali. Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi ,Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu.

Više sreće, otvorenosti i radovanja događa se Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u ramansama ili u novoj ljubavi. Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinuti u visine. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu.

Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika. Generalno gledano ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe.

Saznajte kako će na vaš znak uticati pun Mesec u znaku Vodolije:

OVAN vi se možete osećati srećno zadovoljno i ispunjeno, ne samo tokom punog Meseca već veći deo meseca. Lep položaj Venere i Marsa može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade i ako se bavite nekim kreativnim poslom sigurno vam sledi javno priznanje. Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno.

BIK vama se dešavaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu. Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću u smislu da im se ne radi ili nemaju posao. Sada bi bilo pravo vreme da otvorite svoju dušu i posetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite šta jedete jer je stomak osetljiv.

BLIZANCI vi možete imati lepe dogovore, druženja, putovanja. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću sa prilivom novčani sredstava. Vaš Merkur je u Lavu već od 11. avgusta i Jupiter je direktan, pa bi za vreme punog Meseca mogli da harmonizujete vaše veze i sve što nije bilo dobro da se popravi i prevaziđe. Osetljiva su kolena pa ih čuvajte.

RAK vama se dešavaju stvari o kojima godinama maštate i polje finansija je na samom vrhuncu pa to iskoristite. Sve promene koje treba da napravite sada je pravi trenutak jer posle će biti kasno. Pojedini Rakovi trebalo bi da budu dosta oprezni u saobraćaju i za volanom. Uglavnom kod vas su aktivne povoljne finansijske promene. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

LAV ovo je vaš mesec pa možete biti u srećnim životnim aspektima jer je samo nebo granica. Intenzivna lična uživanja su jako naglašena pa uživajte u svom najboljem godišnjem periodu. Ovaj pun Mesec može doneti nestrpljenje da pokrenete nešto novo u životu. Energija je ogromna i sada možete sve.

DEVICA kod vas se dešavaju promene kako lično tako i sa partnerima na poslu i u ljubavi. Mnoge Device će baš sada biti najmoćnije u osvajanju partnera, koga god da poželite vi ga možete imati. Naglašena je velika harizma, moć, nezavisnost i novi životni putevi, pa vi izaberite šta želite. Višak energije iskoristite kreativno.

VAGA svakako da treba iskoristiti šanse koje vam pružaju planete. Mnoge Vage za vreme punog Meseca imaju lepe šanse za nove planove, decu, ljubav, zabavu, lepa druženja. Neki novi isplativi poslovi su na pomolu ili predlozi za bolji plan. Pojedine Vage koje još uvek imaju stresan posao sada se trebaju čuvati. Krajem meseca se sve rasvetljava na poslu.

ŠKORPIJA kod vas je dosta teška energija u ovom mesecu pa bi se mogli probuditi stari strahovi koje jednostavno treba ignorisati. Mnoge Škorpije se mogu zaljubiti na prvi pogled preko posla. Sada treba da budete u pokretu jer ste kao magnet za ljude koji vam mogu pomoći i koji su na položaju. Osluškujte svoje telo i ne iscrpljujte se previše. Odmorite se.

STRELAC odličan period je pred vama i možete doživeti neku vrstu počasti. Sunce, Venera i Mars su vam naklonjeni, a vaš vladar je krenuo direktno pa ne postoji blokada na vašem životnom putu. Pojedini Strelci sada mogu da putuju uživaju u društvu i prisustvuju raznim zabavama. Stopala su lošija tačka pa bi vam dobro došla masaža.

JARAC kod vas se mnoge stvari za vreme punog Meseca svode na planove i finansije kako vas tako i kod partnera. Ako imate nesporazume u vezi, sada je pravo vreme da ih razrešite. Retrogradno kretanje Urana bi vam mogao doneti manje zastoje, kašnjenja ali i uvide kada su finansije u pitanju. Odmarajte se i pazite kako se hranite.

VODOLIJA kod vas se dešava pun Mesec koji će uticati na vaš mentalni sklop fizičko telo i odnose sa partnerom. Sada treba da budete strpljivi i da ne donosite ishitrene odluke. Pojedine Vodolije mogu imati odlične emotivne i ljubavne ponude pa od vas zavisi šta dalje. Ako ste u zategnutim odnosima sa partnerom sada je prava prilika da harmonizujete odnos. Potrebna vam je detoksikacija organizma i pazite šta jedete.

RIBE sve što vas potajno muči sada je pravi momenat da to razrešite jer će kasnije biti teže. Ako niste sigurni šta da uradite onda se konsultujte sa nekim u koga imate poverenja. Što se ljubavi tiče dobro ste aktivni na tom polju, ali ima i onih komplikovanih koji su zamutili vodu. Zdravo se hranite i ne rasipajte energiju na gluposti koje nemaju svrhu.

Izvor: lovesensa.rs