Horoskop za 20. jun 2021: Dobre poslovne prilike za Strelca, Vage u ljubavnim problemima

Ovan

Na poslu dobijate sugestije od kolega koje su deo dogovora. Bojite se da kolege na poslu nešto sakrivaju od vas. Što se tiče ljubavi distancirajte se od osobe koja je jednom pokazala da joj ne treba verovati. Nervozni ste.

Bik

Na poslu iskazujete odlične ideje, ali ste napeti i nervozni. To primećuju i vaše kolege. Postoji neko u vašem životu ko će vas ovih dana iznenaditi. Uzimajte vitamine češće.

Blizanci

Na poslovnom planu je sve dobro. Ne promiče vam niti jedna sitnica. Pomalo ste zamišljeni i lutaju vam misli. Na ljubavnom planu osećate nesigurnost, previše sumnjate u partnera. Osećate se dobro.

Rak

Pred vama je poslovni sastanak koji će imati happy end. Previše mislite na sebe, a ne saslušate partnera. Posvetite mu više pažnje i ljubavi, ali i saslušajte njegove probleme. Zdravstveno ste dobro.

Lav

Očekuju vas veliki poduhvati na poslu. Poželite da date otkaz, ali ipak znate da je to nemoguće. Problemi sa posla uticaće i na ljubavni plan. Doći će do raspravke sa voljenom osobom. Opustite se, rešite se nervoze.

Devica

Na poslovnom planu imate podršku kolega koji se slažu sa vašim planovima. Danas su moguće nesuglasice sa partnerom, pustite ga malo. Biće sve u redu. Mogući su kožni problemi.

Vaga

Raspitujete se o poslovima koji vam se nude. Izabraćete onu alternativu koja je najiplatljivija. Na ljubavnom polju mogući su mali problemi. Zdravstveno se osećate dobro.

Škorpija

Na poslovnom planu doći će do nekih problema, potrežite pomoć nadređenih. Neko prema vama gaji simpatije, obratite pažnju na ljude oko sebe.

Strelac

Savetuje se da budete malo više kolegijalni na poslu, ali ipak se držite svojih principa. Osoba sa kojom ste u vezi trenutno vas je stavila na nekoj vrsti testa. Prekinite taj dosadan odnos među vama. Povećajte unos tečnosti.

Jarac

Budite oprezni na poslu. Birajte šta pričate i kome pričate. U vezi vam je odlično. Samo tako nastavite. Zdravstveno se osećate dobro.

Vodolija

Osećate umor što se odražava i na vaš poslovni život. Osećate da nemate više snage. Nešto krijete od partnera što je jako loše. Mogući su problemi sa grlom.

Ribe

Zadržite položaj koji imate u kolektivu. Vrlo ste marljivi i borite se da doprinesete svojim radom. Imate strah da vas emotivni partner zapostavlja. Zdravstveno se osećate dobro.

Izvor: današnji-dnevni-horoskop.com