Grua ćemo pamtiti i po ulozi u poznatoj seriji: Glumio je rame uz rame sa klincima koji su danas velike zvezde

Ostale su iz Dalibora Adonova Grua pesme i uloga u seriji koja je bila pokrenula važna pitanja, na sličan način na koji je reper bitne teme obrađivao muzikom.

Bila je to uloga u seriji „Totalno novi talas“ („TNT“) u kojem je glumio teču jednog od glavnih junaka Uroša (igrao ga je Vujadin Milošević, poznat i po ulozi u filmu „Šejtanov ratnik“).

Serija iz 2010. godine pratila je život mlade generacije koja se usudila da pokuša da špromeni svet oko sebe.

Snimalo se u Zemunskoj gimnaziji gde je bila i smeštena radnja. A sve se odvijalo oko benda TNT, koji je vežbao u kulturnom centru (direktora centra igrao je Marko Živić) u okviru škole.

„TNT“ je bio okupio brojna poznata glumačka imena, koja su u to vreme bila na svojim počecima, tako smo u seriji gledali Mirku Vasijević, Anđelu Jovanović, Jelisavetu Teodosić Orašanin, Nebojšu Rakočeviča.

Grua smo videli u samom trejleru serije.

Gru je imao jak uticaj na mlade devedesetih, a i posle toga. Izuzetno je delovao na nove generacije repera kojima je „otvorio put“.

Posle Grua mnogima je bilo lakše da budu primećeni na domaćoj muzičkoj sceni.

Gru je bio začetnik, a njegov uticaj nije jenjavao pa je do danas, posle svih turbulencija u našoj muzici, ostao jedno od najcenjenijih imena u repu.

Izvor: kurir.rs