Goca Tržan: Moja Lena nema brata i ne želi da upozna Željka!

Situacija između Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića koji je napravio dete Miljani Kulić, ne ide na bolje, a njihova ćerka Lena izbegava svaki kontakt s ocem.

O odnosu Lene i njenog polu-brata Željka konačno je progovorila i Goca Tržan, koja tvrdi da njena ćerka nijednom nije izrazila želju da upozna sina svog oca i Miljane Kulić:

– Ne znam kako to mislite, ja se nisam drugi put porađala, tako da Lena nema brata, koliko ja znam- u prvi mah je prokomentarisala Tržanova.

A potom je ipak odlučila da kaže kakav je situacija između njene ćerke i deteta koje je njen bivši suprug začeo u rijalitiju:

– Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka, ukoliko to bude želela. Ali, da bi donela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona ima telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu – istakla je Goca.

Podsetimo, u vreme razvoda, Goca je u julu 2011. godine u jednoj emisiji vrlo potresno govorila o njenom i Ivanovom odnosu.

https://www.instagram.com/p/BmK5E3yDG0t/?utm_source=ig_embed

– Moja devojčica je mene pre šest meseci pitala nešto veoma bitno . Htela je da zna da li ja volim njenog oca. Kada sam joj rekla da ga volim, u neverici me je pogledala i rekla da joj nije jasno zbog čega ja Ivana volim kada se on prema meni ne ponaša lepo. Prestali smo da se slažemo ,da delimo, nismo se više držali za ruke i naše dete je veoma trpelo. I sada razgovaramo jako loše. Više kroz ljutnju i bes i znam da moramo da radimo na tome. Mnogo sam ga volela, ma volim ga i sad na neki način, ali to nije dovoljno da ostanemo u braku – rekla je tada pevačica.

https://www.instagram.com/p/BlRJAoyDKA7/?utm_source=ig_embed

Goca je Lenu rodila 23. maja 2007. godine u Narodnom frontu, a za Ivana se udala nekoliko meseci ranije – 27. januara 2007. godine.

Izvor: republika.rs