Goca Božinovska vodila računa o svakom detalju: Vila gde će živeti Mirko i Bojana (GALERIJA)

Vest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je sve, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska.

Pevačica je otkrila čak i da je pozvala molere da pripreme sobu za bebu .Par će živeti u porodičnoj kući Goce Božinovske u Surčinu.

„Super, super se oseća, kao baka od 25 godina. Tu su mi moji najdraži i komšije, uživamo i slavimo kao za Božić. Dete tek treba da nosi trudnoću. Ništa lepše mi se nije moglo desiti“, rekla je Goca.

Gocina kuća inače je opasana visokim zidovima, pod video-nadzorom i s velikim bazenom, ova kuća privlači pažnju prolaznika, koji tu obično zastanu i dive se eksterijeru.

„Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: ‘U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.’ E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo“, rekla nam je pevačica 2019 godine.

Izvor: kurir.rs