Goca Božinovska progovorila o skupocenom poklonu za bebu: Sve što sam stekla ostaviću unučetu

Goca Božinovska ne krije sreću zbog saznanja da je Bojana Rodić trudna. Ona je otkrila da još uvek nije razmišljala o poklonu koji će dati bebi.

– Još uvek nisam imala vremena da razmišljam o poklonu. E, sad, da li će biti zlatnik, posrebrena kašičica sa inicijalima ili dijamant, videću. Sigurno ću sve što sam stekla i sve što imam da ostavim unučetu. Ma ima da živi kao kralj ili kraljica. Još ako bude muško biće to kralj Surčina – poručila je pevačica.

– Sve što postoji na moje ime biće prebačeno na unuče. Samo da se oni vole i da budu srećni, a ja ću sve učiniti da tako bude dok sam živa. Ja sam se upoznala sa Bojaninom mamom Danijelom. Tatu još nisam upoznala, ali nadam se da ću i njega uskoro. Najbitnije je da su naša deca napravila nešto da nas spoje.

– Danijela mi je rekla da su presrećni iako već imaju jednog unuka Željka, raduju se. Zaslužili su, imaju troje divne dece i treba da imaju desetoro unučića. Bojana je i dalje ona mila i lepo vaspitana devojka, nije se razmazila u trudnoći, ma i da jeste ima pravo na to – dodala je Božinovska za Star.

– I dalje ima onaj osmeh na licu kad ustane. Poljubi me svako jutro i pita me je l’ treba nešto u prodavnici da trkne po to. Ja joj kažem: Sedi, dete, gde ćeš, kupiću ja, čuvaj se, odmaraj se… Ma, dete je vaspitano kao što sam ja vaspitavala moje ćerke Jelenu i Zoranu, zato se i slažemo od prvog dana.

Izvor: svet-scandal.rs