Glumica će posle svega ovde živeti, a ljubavni krah krila je i od najbližih: Razvela se Marija Karan?

Glumica Marija Karan, prema pisanju domaćih medija, nastaviti da živi u Los Anđelesu sa sinom Markom Leom. Par je čak i od najbližih prijatelja krije da više nisu zajedno, kao i razlog zbog čega su se rastali. Marija Karan i Džoel Lubin navodno su stavili tačku na svoju ljubav posle šest godina braka.

„Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog“, rekao je izvor blizak glumici, a potom je dodao:

„Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji ‘Pet’ prošle godine bila na setu sa sinom.“

Marija će, sudeći po informacijama, ostati da živi u Americi zbog sina, a Lubin je obećao pozamašnu alimentaciju kako im ništa ne bi nedostajalo.

„Marija će nastaviti da živi tamo, za sada u kući u kojoj je i do sada živela sa sinom. Kako sam načula, Džoel se iselio u stan. Ona će sada probati ponovo da se aktivira tamo na kastinzima za filmove, a otvorena je i za sve što se bude radilo u Srbiji. O odnosu sa Džoelom skoro da ni sa kim ne priča, ali u trenucima kada se jadala prijateljima to je uglavnom bilo vezano za to što on puno radi, sve češće je odsutan od kuće, dok je ona sa detetom i bez angažmana, makar povremenog. Međutim, niko nije slutio da bi to moglo dovesti do razvoda“, ispričao je izvor.

Izvor: kurir.rs