Glumac Vlasta Velisavljević (94) sam je u izolaciji – poželeo je samo jedno: „Doneo mi je peršun sa pijace, zamislite moju radost“

Istaknuti glumac Vlasta Velisavljević (94) se uključio uživo u jutarnji program gde je otkrio kako sam provodi dane u izolaciji, ispričao da se pridržava svih mera, ali je i poslao jasnu poruku svima.

„Meni je skoro jedan mlađi čovek doneo sa pijace peršun u celoj ovoj groznoj situaciji. Zamislite moju radost što mi je stigao peršun, lepo je što smo zajedno u ovoj groznoj situaciji“, kaže naš glumac.

„Taksisti su me oduševili, meni je žao što ja ne mogu da taksiram, ne daju mi da se pokažem kao taksista i heroj, da vozid doktore recimo“, rekao je Vlasta.

Voditeljka je u tom momentu poručila velikom glumcu da je on već heroj i da treba samo da ostane kod kuće.

„Vi ste već heroj, jer ostajete kod kuće. Velika je ironija sudbine jer vi ste doživeli logor nacistički, posle toga logor i sada vas virus zatvori u kuću“ , rekla mu je voditeljka.

„Ja sam to sve već zaboravio, oprostio i idemo dalje. Voleo bih da nam dođu neki radosniji trenutci, a radujem se danas vama što ste me se setili. Mladi kolega Janketić me je zvao, jako sam se obradovao“, rekao je Vlasta.

Izvor: kurir.rs