Glumac Slaviša Čurović se raspakao kad je video njenu sliku: Bio sam beskućnik u Beogradu

Slaviša Čurović je otvorio dušu i osvrnuo se na svoju prošlost, pa otkrio da mu majka nije dozvolila da gradi boksersku karijeru.

„Ja sam Srbin iz Crne Gore. Majka mi nije dala da se bavim boksom, bio sam nemiran momak,a sad sam miran čovek. Boks komentarišem već 22 godine, time se bavim dugo. Borio sam se za boks, napravili smo „Arena fight“ kanal, tu sam glavni urednik. Imam ćerku, 14 godina, da imam sina pustio bih ga da se bavi boksom, manje povreda ima nego što mislimo, manj smrtnih ishoda i teških ishoda“, rekao je on, pa se osvrnuo na glumu:

„Dugo sam čekao za svoju šansu u karijeri, a znao sam iz boksa da se nekada mora čekati, a sad kad dočekas jurišaj, oscilacije u poslu i ga ima previše ili premalo.“

Glumac je priznao i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

„Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo“, rekao je i dodao:

„Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao.“

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

„Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite“, rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:

„Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu… Majka je bila najbolji čovek na svetu… Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.“

Siniša je bio zu braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako otkriva, njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

„Rekla mi je u testamentu majka: „Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše“… Bili smo jako bliski, znas da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama – eto to nikad nisam čuo“, rekao je on u emisiji „Praktična Žena“ i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

„Nemojte ljudi da se razvodite molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina… Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti… Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan.“

Izvor: kurir.rs