Gledalac Kiza ga izazvao: Budi hrabar, pokaži šta imaš ispod – A Čelik onda poručio da je najbolje građeni deda na svetu (FOTO)

Čuveni bodibilder još iz vremena Jugoslavije Petar Čelik jutros je gostovao u jutarnjem programu TV sa nacionalnom frekvencijom.

On se čak 55 godina bavi bodibildingom, dosad je osvojio na desetine odličja, a i dalje je aktivan u ovom sportu! Sa telom kao izvajanim, još se takmiči a za sebe kaže da je verovatno najbolje građeni deda na svetu.

Čelik sada ima 70 godina, ali izgleda tip-top! Gostujući jutros na TV Prva izneo je i zanimljivu statistiku da je do sada u životu pojeo između 200.000-250.000 jaja, što bi bilo čak 10 jaja u toku dana, te da mu ništa ne fali, žuč mu je u redu, nema povišen holesterol, a pritisak mu je 120 sa 80.

I sve je to lepo ali zašto se Petar najednom skinuo usred programa uživo i to jutarnjeg?! Evo i objašnjenja!

U toku programa, stigao je komentar gledaoca Kize koji mu je putem Tvitera poručio da su mu ti bodibilderi oduvek bili sumnjii i da svi odlično izgledaju dok se ne skinu. Onda ga je Kiza javno izazvao: Skini se, pokaži šta imaš ispod.

Čelik je na to „odgovorio“ kao zapeta puška i pokazao kako „izgleda pravo stanje stvari“!

Izvor: kurir.rs