Ginekolog je rekao ženi da ne jede ovaj deo piletine: Nije verovala da je to toliko bitno, a sada zbog toga ima velike probleme

Jedna Srpkinja je otišla svom ginekologu zbog konsultacija, a on joj je postavio pitanje koje je bilo zbunjujuće.

Pitao je da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako on može znati za njene prehrambene navike.

”Poznato je da se u mnoge piliće ubrizgavaju steroidi kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene, a ta potreba je ništa drugo nego potreba za hranom.

Prema istraživanjima, pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. Zato u tim delovima pilića postoji najveća koncentracija steroida.

Takođe, trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne posledice na organizam jer ubrzavaju rast. Imaju još opasniji učinak na žene, jer uzrokuju promene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu cistte na matenici i grudima.

Podelite ovo upozorenje sa osobama za koje znate da vole u većim količinama jesti pileća krilca, a naravno gledajte da kupujete piletinu od proverenih, domaćih proizvođača.

Izvor: espreso.rs