Gazda za primer: Crnogorac je počastio svojih 14 najboljih radnika luksuznim krstarenjem

Iako je iz 2014. godine, ova priča je ponovo počela da kruži Internetom i odlučili smo da je podelimo sa vama.

Prenosimo vam priču u potpunosti:

Ovo je period u kojem ljudi doniraju, a jedan od njih je crnogorski šef koji oduševljava svoje zaposlene, ljude iz svoje zemlje, ali i sve u regionu.

Naime, vlasnik crnogorskog lanca prodavnica sportske opreme, biznismen Radomir Novaković Cakan, nagradio je 14 najboljih radnika u svojoj kompaniji krstarenjem na luksuznom brodu!

Zaposleni će krstariti u zapadnom delu Mediterana od 9. do 19. januara, na luksuznom brodu „Splendid“. Počevši od Đenove, uživaće u poseti Barseloni, Marseju, Tunisu, Siciliji, Rimu, Veneciji i Milanu.

Ali ovo nije prvi put da je Cakan nagradio svoje zaposlene. Dakle, pre dve godine je uspeo da iznenadi sve, kada je za četiri godine lojalnosti i profesionalizma četiri zaposlena radnika nagradio novim automobilima.

Pored svojih zaposlenih, poklonio je i luksuzno putovanje dvoje zaposlenim u stomatološkoj ordinaciji u kojoj on popravlja zube, pre svega zato što je bio previše zadovoljan njihovom uslugom.

„Bukvalno smo ostali bez teksta kada nam se gospodin Novaković, nakon jednog tretmana u našoj kancelariji, vratio sa dva vaučera za krstarenje. Naše medicinske sestre nisu mogle da veruju da to nije šala “, rekao je šef stomatološke ordinacije.

„Morao sam da pronađem način da im se odužim“

„Sada nisam mogao da im kupim automobile, ali sam morao da pronađem način da se odužim ljudima zbog kojih naša kompanija dobro napreduje i da uvek imamo maksimalnu pozitivnu atmosferu u svakoj prodavnici.“ Već u septembru odlučio sam da ih nagradim na ovaj način, i izabrao sam one koji su zaista najbolji “, rekao je Novaković.