Fudbalski savez Srbije (FSS) podržao je danas Novaka Đokovića: „Kad kažeš uspeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića“

Fudbalski savez Srbije (FSS) danas da podržao Novaka Đokovića koji je na meti svetske kritike zbog organizovanja teniskog turnira „Adria tour“ na kome su više tenisera i članova bili pozitivni na vi.us.

FSS je objavio poruku podrške najboljem srpskom teniseru:

„Kad kažeš uspeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista sveta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao pre svega veliki čovek, a onda naša ikona“, objavili su na društvenim mrežama.

Naime, Novak Đoković je ove nedelje objavio da su on i njegova supruga pozitivini na k0vid-19.

On je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, čiji su se brojni učesnici zar.zili, zbog čega ga kritikuju mnogi teniseri i mediji širom sveta jer je to učinio usred pan..mije.

Ocenili su da daje loš primer i da je postupio neodgovorno, i ukazali da bi nastala situacija mogla da utiče na odigravanje US Opena.

„FSS je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena“, naveo je FSS.

„Poznajući tvoj karakter, znamo da ćeš posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voleli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobeda“, zaključio je Fudbalski savez Srbije.

Izvor: kurir.rs