Frajer i po: Ovako izgleda muž Nataše Ninković sa kojim je u braku već 22 godine (FOTO)

Nataša Ninković (46) jedna je od srpskih glumica o kojoj se uvek priča u superlativu, a osim što je uspešna u svom poslu, i na privatnom polju joj cvetaju ruže.

Lepa Nataša je već 22 godine u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem sa kojim ima blizance, sinove Luku i Matiju.

Zajedno se u javnosti ne pojavljuju često, ali su oboje 19. marta prisustvovali premijeri filma „Balkanska međa“ u Sava centru, gde su i ovaj put odavali utisak skladnog para.

Glumica je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela „holivudske trenutke“.

– Po tome sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: „Nema dalje, nema bolje“. Situacije „nema dalje“ imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – izjavila je Nataša ranije.

Podsetimo, Natašin suprug je u junu 2018. godine postao deda, a lepa glumica je tada radosnu vest podelila sa javnošću putem društvenih mreža, i ljudi su joj u velikom broju tada čestitali na tome što je postala baćeha.

Izvor: telegraf.rs