Fotografija Jelene Janković sa dečkom: Trudna teniserka i doktor ne skidaju osmeh s lica (FOTO)

Jelena Janković glavna je tema medija nakon što je objavljeno da čeka bebu sa beogradskim doktorom Brankom Baraćem.

Otkako se saznalo da je naša uspešna sportistkinja u drugom stanju i da čeka ćerku, javnost ne prestaje da spekuliše o detaljima njene veze sa doktorom. Naša ekipa je pre dva dana posetila zgradu u kojoj je Jankovićeva donedavno živela, kao i naselje gde stanuju njeni roditelji Snežana i Veselin, a od komšija smo saznali da u poslednje vreme ona nije često dolazila kod njih, ali kada jeste, uvek je bila lepo raspoložena i nasmejana. Potom smo od komšija iz njene zgrade saznali da se Jelena zapravo preselila kod svog partnera nedavno i da su otpočeli zajednički život.

Iako se pričalo o tome da su Jelena i Branko Barać viđeni zajedno nekoliko puta u prestoničkim lokalima, javnost nije imala prilike da ih vidi jedno pored drugog. Sve do sada. Mi smo došli u posed fotografije nastale letos na kojoj su teniserka i doktor zajedno u jednom kafiću, dok im društvo prave prijatelji.

Lokacija na kojoj su bili nije poznata.

U svakom slučaju, sudeći po njihovim osmesima i govoru tela – pre svega Jeleninom, jer je okrenuta ka svom partneru i drži ga za ruku, ovaj par izgleda srećno. Tome u prilog ide i izjava našeg izvora bliskog Jankovićevoj, koji kaže da su njih dvoje presrećni zajedno, kao i da se gotovo ne odvajaju, osim kada im to nalažu poslovne obaveze.

Izvor: kurir.rs