Folker na renoviranje dao 15.000 evra: Evo kako izgleda kuća Miloša Bojanića

Miloš Bojanić još davnih osamdesetih podigao je kuću u Baošićima, kada je, kako kažu, zarađivao vrtoglave sume novca. Već neko vreme, ona „služi“ kao mini hotel, a na njeno renoviranje pre nekoliko godina pevač je iskeširao 15.000 evra.

Tada, folker je angažovao majstore s kojima je provodio dane kako bi sve ispalo onako kako je želeo. Na kući su dozidane ploče, zamenjen je pod, sanitarija, zidovi su okrečeni, a u nekim sobama je promenjen i nameštaj.

„Konačno je sve završeno. Danima se radilo od jutra do mraka jer sam želeo da sve završim do kraja juna. Dovoljno sam novca uložio u sređivanje, glupo je da ističem svotu. Mnogo para sam zaradio svojim pevačkim radom i pun sam kao brod, nema čega da se stidim… (smeh) Bitno je da sam završio renoviranje koje sam dugo planirao“, rekao je tada Bojanić.

Ekipa Paparaco lova letos ga je uhvatila kako uživa u plodovima svog rada i društvu svojih unuki, koje je provozao „barkom sa brzim motorom“. Trenutno, Bojanić boravi u „Zadruzi 3“ u Šimanovcima, iako bi zasigurno želeo da je ponovo u Baošićima okružen najmilijima.

Izvor: kurir.rs