Folk diva u prirodnom izdanju: Ovo je Ceca bez trunke šminke (FOTO)

Svaka žena ima svoje nesavršenosti, posebno na licu, koje je najosetljivija regija, ali to ne znači da neko treba da se stidi i krije svoj prirodni izgled. Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je srušila tabue kada se preksinoć pojavila na jednom događaju bez trunke šminke, s porukom „ja sam to što jesam i imam godine koje vrlo ponosno nosim“.

Folk diva bila je u sredu model svog dugogodišnjeg prijatelja i šminkera Laze i iznenadila je sve u publici kada se pojavila na sceni bez trunke šminke! Iako je mnogi nisu prepoznali u prvi mah, kada su videli da Ceca ponosno i puna samopouzdanja pozira u prirodnom izdanju foto-reporterima, dobila je gromoglasan aplauz.

U međuvremenu, dok se ona smestila na šminkersku stolicu i čekala da magija počne i da pred svima pokaže kako izgleda njen proces transformacije, u publici su se mogli čuti razni komentari.

– Prelepa je bez šminke i trebalo bi češće da pokazuje svoj prirodni izgled.

Bilo je i onih zluradih komentara:

– Ma, lako je njoj, vidi kako joj je negovano lice, tako je to kada imaš vremena i novca da se neguješ. A šta ćemo mi koji nismo u situaciji da investiramo toliko u tretmane lica?

Upravo zato što je bila svesna da će čuti raznorazne komentare na račun svog izgleda, Ceca je rešila da se pojavi u pravom svetlu i pokaže da ni ona nije savršena, ali da uz dobru šminku svaka žena može da zablista.

Nakon što je ulepšavanje završeno, Ražnatovićka je kompletno našminkana ponovo stala pred kamere i priznala da je ponosna na svoj izgled kada je „golla“.

– Svog izgleda se nikada nisam stidela. To sam što jesam i imam godine koje vrlo ponosno nosim. Drugo, izađi bez šminke, to se zove samopouzdanje. To si što jesi – rekla je Ceca i izazvala oduševljenje.

Izvor: kurir.rs