Federer se izblamirao na konferenciji kada su mu postavili pitanje o Đokoviću (VIDEO)

Rodžer Federer je imao interestantan odgovor na konferenciji za novinare posle plasmana u četvrtfinale Vimbldona, nakon što je bez većih problema eliminisao Matea Beretinija sa 6:1, 6:2, 6:2.

Na pitanje o tome kakvo je njegovo mišljenje o stanju tenisa kada su on Rafa i Novak zabeležili glatke pobede u osmini finala, rekao je jako bitno njihovo iskustvo, a zanimljivo je da nije mogao da se seti protiv koga je igrao Đoković, zbog čega se i sam postideo i rukom pokrio lice.

– Uvek morate da vidite kakvi su mečevi, slučajnost je da se dogodo da ispadne sve baš ovako. Takoše, mislim i da su oni najbolji sada u punom pogonu, znaju tačno šta da očekuju od terena i uslova. To nam pomaže da igramo bolje. Iskustvo pomaže. Nismo potrošili mnogo energije. Nije baš kao da smo u drugu nedelju došli praznih rezervoara. Sve te sitnice nam pomažu, ne znam šta drugo. Zaboravio sam i sa kim je Novak igrao – nasmejao se Rodžer, koji je nastavio kada su ga novinari podsetili da je to Ugo Amber.

– U redu, novi momak na sceni. Žoao Souza na travi, znalo se da će mu trebati nešto posebno da pobedi Rafu, posebno posle meča sa Evansom. Beretiniju je ovo bilo prvi put da dođe ovako duboko. Bili smo favoriti u ovim mečevima. Možda je pogrešno gledati sad na celokupnu situaciju – rekao je Federer.

Pogledajte tu situaciju u priloženom snimku:

Izvor: telegraf.rs