Fanovi objavili dokaze o raskidu Filipa i Aleks: „Cara su poremetile Dejanove izjave“

Poznati rijaliti par, Aleksandra Nikolić i Filip Car, kako se navodi, navodno su raskinuli emotivnu vezu nakon što su se drugi put otpratili sa Instagrama. Podsetimo, pred sam kraj „Zadruge“ Filip je verio Aleksandru, a po izlasku iz rijalitija ljubav je vrlo brzo „pukla“.

Aleksandra je proteklih dana delila zajedničke intimne trenutke sa verenikom, izvesno vreme bila je kod njega u Crikvenici, govorilo se o tajnom venčanju, a sada su se odjednom otpratili sa društvenih mreža. Na njihovim profilima na Instagramu može se videti da niti Aleksandra prati Filipa, niti on nju. Takođe, zajedničke fotografije i snimke su uklonili sa profila.

Neki fanovi ocenjuju da su razlozi prekida veze izjave koje je Dejan Dragojević izneo na račun pobednice Zadruge 6.

„Izgleda da je Fikija poremetili Dejanovi storiji. Znate da on najvise voli Dejana od svih“, glasio je jedan od komentara onih koji prate rijaliti par.

Inače, Filip Car je već tri puta otkazao gostovanje u emisiji „Zadruge – Narod pita“. Kada su Aleksandru upitali o razlogu ona je otkrila da je Car imao smrtni slučaj u porodici. Prilikom poslednjeg gostovanja nije htela da se ponavlja, uveravajući publiku da će Filip ipak doći.

Izvor: pulsonline.rs