Evo kako sam je dobio i zašto sam bio na proslavi: Oglasio se pevač kome je oduzeta policijska značka na žurci

Pevač Emil Bota kome je na proslavi u Vrčinu policija oduzela službenu legitimaciju Evropske internacionalne asocijacije policije (EPA) objasnio je odakle mu ta značka.

Bota je izjavio da je bio iznenađen kada se danas probudio i shvatio da o njemu mediji celo jutro pišu, zbog čega je imao „bezbroj“ propuštenih poziva, uključujući i onaj od ćerke.

Pevač priznaje da je prisustvovao proslavi na koju je otišao na poziv prijatelja.

„Prijatelj koji je čekao dete pet godina, napokon je dobio sina i zamoilio me da dođem da pevam na proslavi. Rekao mi je da će biti 15-ak ljudi. Ja sam sa svojom ekipom na prijateljskoj osnovi otišao da uveličam veselje“, počeo je priču Emil Bota.

On kaže da su u međuvremenu stizale i druge zvanice…

„Ispostavilo se da je p.cao neko od njegovih drugara i vrlo brzo je došla policija. Kada je Interventna ušla u dvorište i kuću, sve su nas legitimisali. U mojim kolima su pronašli EPA značku. Ona je prava i nikada se, pa ni sinoć, nisam pozivao na nju. Dobio sam je regularnim putem, od EPA, kao prijatelj“.

Pevač objašnjava da ga je policija pitala odakle mu značka.

„Objasnio sam da sam je dobio od direktora EPA. Policajac mi je rekao da će morati privremeno da mi je oduzme kako bi sve proverio i izdao mi potvrdu da je zaplenjena. Nadam se da će mi biti vraćena“, nastavlja Bota.

Potom je, kako navodi, otišao kući i legao da spava.

„A kada sam se probudio, bio sam iznenađen, najblaže rečeno. Zvali su me mnogi prijatelji, pa i ćerka, i svi su me pitali za značku, ali i dr0gu i pu.cnjavu. Veliki sam protivnik na.kotika, nikakvu dr0gu nisam imao kod sebe, a kamoli pi.štolj“, kategoričan je Emil Bota.

Izvor: kurir.rs