Evo kako danas izgleda neodoljiva devojčica iz filma Mrtav ladan: Rekla je – „Neću da ti kažem, ćelavi“ i sve nas kupila zauvek

Ljupka devojčica Tara Manić osvojila je publiku ulogom u filmu Milorada Milinkovića, ali je odlučila da se odrekne glumačke karijere.

Tara je danas studentkinja pozorišne režije na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti, a jednom prilikom da je priznala da se nije dvoumila između glume i režije.

– Još u gimnaziji sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu – ponosno je svojevremeno ispričala Manićeva.

Za ulogu u filmu koji ju je proslavio ističe da je jedno divno sećanje iz detinjstva i da joj je drago što je učestvovala u snimanju.

– Da tada nisam dobila angažman ne znam da li bih se zaljubila u taj svet. Kada pomislim na to drago mi je i jako sam ponosna. Upoznala sam divne ljude. Nedavno sam asistirala u Narodnom pozorištu i posle 13 godina srela Sonju Kolačarić – ja asistent, ona glumica. Bilo mi je baš drago – istakla je tada Tara.

Mnogi se često pitaju kako devojčica iz komedije koja je obeležila početak XXI veka izgleda danas. Iako je prošlo više od decenije, lepa Tara je ostala prava lepotica.

Izvor: glossy.rs