Evo do kada je potrebno platiti struju da biste imali pogodnosti – za sve građane popust

Milorad Grčić, vršilac dužnosti direktora JP EPS izjavio je da će svi građani Srbije imati mogućnost da račune za struju za mart, april i maj plate sa 5% popusta i to bez obračunavanja kamate. Ovo važi samo ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna.

„Mi smo na početku križe obećali da penzioneri neće plaćati kamatu i da će imati popust od pet odsto, koji su imali ako plate račun do 28. u mesecu. Naša konačna odluka u EPS-u je da će građani, ne samo penzioneri, imati mogućnost da tri računa, za mart, april, maj plate sa pet odsto popusta i bez obračunavanja kamate. Ovo sve važi ako uplatu izvrše najkasnije do 30. juna. To je pokazatalj koliko država misli o građanima Srbije“, rekao je Grčić novinarima na novom vidikovcu površinskog kopa „Radljevo“, prilikom posete RB „Kolubara“ Lazarevac.

Milorad Grčić se zahvalio svim građanima što redovno plaćaju račune za električnu energiju.

Procenat građana koji su plaćali račune u prethodnom periodu veoma je visok i to pokazuje da su potrošaci svesni da Elektroprivreda funkcioniše na vrlo složen način i da je plaćanje računa neophodno da bi se proces prozvodnje i distribucije električne energije nastavio.

Izvor: tanjug.rs