Eva Ras sa mužem i ćerkom pre 40 godina (FOTO)

Glumica Eva Ras je bila u braku sa Radomirom Stevićem Rasom, a posle šest godina braka dobili su ćerku kojoj su dali ime Kruna. Davne 1982. godine, njih troje su se našli na naslovnici magazina „Nada“, a ovo je jedina fotografija na kojoj su svi zajedno.

Iako je jedna od najpoznatijih glumica na domaćoj javnoj sceni, Eva Ras sebe ne doživljava tako i ponaša se kao kao sav pošten i običan svet.

Papaparaco uslikao je glumicu pre nekoliko dana na ulicama Beograda i to na stanici u centru grada, gde je sa ostalim sugrađanima čekala autobus. Mada je navikla da šeta, Eva poslednjih dana nije mogla da se rekreira zbog hladnog vremena i kiše koja pada, zbog čega je bila prinuđena da koristi usluge javnog prevoza.

Inače, da je odgovorna i da poštuje pravila govori i to da je glumica, čim je ušla u prevozno sredstvo koje saobraća na liniji 83 ona je čekirala svoju penzionersku bus plus karticu. Kada je to učinila, Eva je sela na slobodno mesto blizu vozača i uživala u vožnji. Poznato je da glumica obožava da pešači i da svakog dana odlazi u šetnju pored Dunava, gde vrlo često ume da ostane do večernjih sati.

Izvor: kurir.rs