Epidemiolog Predrag Kon ponovo se obratio Novaku Đokoviću, umešao se i predsednik Srbije

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je kako je Novak Đoković naš najbolji sportista, kako je njegov veliki fan i da je samo zamolio da se ne bavi vakcinama, a potom je objasnio i zašto.

– On ima jako veliki uticaj, svi ga slušaju i to je izuzetno bitno. Ja sam fan Novaka Đokovića, ja sam čovek koji sedi pet sati i prati svaki njegov korak. Stalno ga podržavam na društvenim mrežama – izjavio je Kon gostujući u emisiji „Hit tvit“.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je izazvao lavinu pomešanih komentara izjavom kako nije pobornik vakcinisanja, a odmah je reagovao i epidemiolog Predrag, a sada kao da je malo ublažio kritički stav prema Noletu.

– Kao njegov fan, a nema ništa bolje u pola veka da se Srbiji desilo, ovde sam reagovao samo oko vakcina – kazao je dr Kon.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je takođe bio gost emisije „Hit tvit“ koja se emitovala sinoć na televiziji Pink, kazao je da je „Novak super, i da je genije“.

– Sad što neki hoće da prave sukob… Čitav život živimo sa tim. Biće to sve u redu. Novak je super, Novak je genije – rekao je predsednik Srbije.

Izvor: kurir.rs