Epidemiolog Predrag Kon o Đokoviću: Ja sam njegov veliki fan, voleo bih da se čujem sa Novakom

Epidemiolog Predrag Kon gostovao je u emisiji Hit tvit i tom prilikom je uputio poruku najboljem teniseru sveta.

Naime, prvi „razgovor“ su Predrag Kon i Novak Đoković imali kada je doktor reagovao na Noletovu izjavu o tome kako je on protivnik vakcinisanja kao metoda lečenja.

Nakon toga je Novak oboleo od koron virusa, a ubrzo nakon oporavka i otišao na godišnji odmor. Govoreći o njegovoj nedavnoj poseti Bosni i Hercegovini, gde je obišao znamenita mesta ove zemlje i prirodne lepote, Predrag Kon je izjavio da želi Đokoviću lep provod na odmoru.

– Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se nabolje oseća – rekao je Kon.

On je prethodno naglasio da je veliki fan srpskog tenisera i da redovno prati njegove uspehe.

– Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspeha dalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako srećan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra – otkrio je Kon.

Govoreći o Đokovićevim stavovima i njegovom načinu života, epidemiolog je konstatovao da sve što Đoković radi ima veliki uticaj na one koji ga prate.

– On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne – rekao je Kon.

Izvor: pink.rs