Elena Karić posle razvoda od Jugoslava napustila Srbiju

Nakon što se zvanično razvela od Jugoslava Karića, Elena Karaman otputovala je u Norvešku. Dizajnerka enterijera uživa u prirodi, gde meditira i obavlja svoje rituale, a društvo joj pravi njen dečko, fotograf Dušan Reljin.

Elena je odlučila da sebi da malo oduška. Otputovala je u inostranstvo, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, u pitanju je manje mesto izolovano od grada. Na slici koju je juče postavila na Fejsbuk i Instagram Elena pozira pored jezera, a po položaju njenog tela deluje kao da izvodi neki od svojih rituala. To se može zaključiti i po onome što je napisala ispod fotografije.

– Postoji nešto neverovatno inspirativno – biti živ u ovom trenutku. Između raspada stare paradigme i stvaranja nove, da li u ličnom životu ili na kolektivnom nivou, tu je ovaj sveti prostor. Prostor između svetova i priča gde možemo da nađemo poeziju u jednostavnim stvarima – napisala je Elena aludirajući na to da su u njenom životu nastupile velike promene.

Zasad nije poznato koliko dugo će Elena i Dušan ostati u Norveškoj, kao i da li planiraju da otpočnu život tamo ili je u pitanju samo odmor.

Izvor: kurir.rs