Džinovići previše zahtevni, pa nikako da završe kuću: Haris već tri godine zida vilu od dva miliona evra

Pevač Haris Džinović ni 3 godine nakon što je kupio plac na Senjakuradove na izgradnji vile nije priveo kraju.

Haris je pazario početkom 2017. godine zemlju u luksuznom kraju u Beogradu, a ubrzo nakon toga je počeo sa zidanjem kuće u koju planira da se preseli sa suprugom Melinom Džinović i naslednicima. Osim što su podignuta dva sprata, jedina razlika koju smo sada primetili jeste da je velelepna vila dobila i fasadu. Međutim, skele su i dalje postavljene na svakom od spratova, ali osim jednog čoveka koji je sedeo u prizemlju kuće, pored građevinskog materijala, a za koga komšije pretpostavljaju da je čuvar, nismo zatekli nikoga drugog.

Prolaznici, ali i komšije s kojima smo razgovarali, kažu da tek ponekad vide nekog majstora, ali da radovi nisu intenzivni. Buduće Džinovićeve komšije dodaju i da pevača retko kad viđaju u kraju, a i kada dođe, kratko se zadrži, samo obiđe radove i da instrukcije. Oni upućeniji tvrde da je pevač mnogo izbirljiv i zahtevan, te da želi da vila koju gradi za svoju porodicu i sebe bude savršena, pa je nekoliko puta prepravljao već završeno i da se zbog toga prolongirala izgradnja.

Takođe, izgradnju je usporila i korona, jer tokom vanrednog stanja nije bilo moguće raditi. Jedan od komšija, koji ne želi da mu se ime pominje u medijima, dodaje da je i sam video da su nekoliko puta rušili i iznova gradili već završeno. On dodaje i da je saznao da Džinovići grade i ogroman bazen u dvorištu kuće, te da su veoma zahtevni i u tom pitanju i da pretpostavlja da će tek tada majstori imati muke.

Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala interesovanje medija za njihov budući dom.

– Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina – rekla je tada Melina.

Izvor: kurir.rs