Dvojica sugrađana su krišom sa splava bacili frižider u Savu, ali jednu stvar nisu očekivali (FOTO)

Dva muškarca pokušala su da urade nešto što se već godinama krišom radi – da bace dotrajali frižder sa splava u Savu. Međutim, nisu baš bili prijatno iznenađeni kada im je isti – vraćen natrag“

Naime, oni su pokušali da se otrase jedog komada bele tehnike uvereni da ih niko ne vidi. Ali, „spasioci reke“ spazili su njihov naum. Nisu bili lenji već su frižider utovarili na čamac i vratili nesavesnim građanima, a potom je naš sugrađanin Dušan Marjanović fotografije objavio na društvenoj mreži Tviter. I priča je veoma brzo postala apsolutni hit.

„Neverovatan prizor, divan prolećni dan, mi na Adi Međici, kad prekoputa majstori odlažu otpad… Pa pošto rečna policija nije bila nadležna..“, napisao je ovaj ljubitelj reka na Tviteru.

Uz to je dodao i šaljiv opis: „Srećni vlasnici ponovo ujedinjeni sa svojim frižiderom“. Ali je iskoristio priliku i da skrene pažnju da ostali sugrađani ne slede primer ove gospode sa splava.

„Ovakvima treba oduzeti pravo na splav, na ribolovačku dozvolu i sve drugo što ima veze sa rekom“, napisao je on.

Nije poznato o kojem se splavu radi, ali ni kako su vlasnici pokvarenog komada bele tehnike reagovali kada im je „poklon“ uručen natrag.

Izvor: blic.rs