Duško Tošić otkrio zašto je ostao u Beogradu: Plašim se da Jelena nešto ne uradi sebi

Fudbaler je ispričao prijatelju da se nije vratio u Kinu jer je njegova supruga u veoma lošem stanju i da joj pomaže da se oporavi. Duško Tošić je odlučio da do daljeg ostane u Srbiji uz suprugu Jelenu Karleušu.

Fudbaler kineskog Guandžoua poverio se prijatelju i rekao da brine da pevačica nešto ne uradi sebi, pa je zbog toga pomerio povratak u Kinu.

– Jelena je teško podnela majčinu smrtt i nikako ne dolazi sebi. Ona je i dalje u teškom psihičkom stanju. Ne miri se s tim da Divne više nema. Neprestano plače…. Gotovo da ni sa kim ne progovara. Duško je nikada nije video u takvom stanju. On razume njen bol i želi da joj pomogne. On najbolje zna koliko su Divna i Jelena bile povezane, kao i to koliko puta mu je plakala dok joj se majka borila. Jelena mu je u više navrata govorila da neće moći da podnese ako se nešto ovako dogodi, zato se on plaši da bi sada mogla sebi nešto da uradi – priča naš izvor.

On kaže da Tošić sve čini kako bi pomogao supruzi da prebrodi najteži period i da se izbori sa stanjem u kom se našla.

– Duško se ne odvaja od Jelene i preuzeo je sve obaveze oko dece na sebe. Pokušava razgovorom da pomogne ženi. Objašnjava joj da život mora da ide dalje i da ima razloga da živi za decu i porodicu, ali Jelena je neutešna. Sasluša ona njega, ali i dalje nema pomaka. I Divnina sestra jako pati, ali više strahuje za Jelenino emotivno stanje. Tošić ne može da je smiri iako danonoćno bdi nad njom. On je stanje svoje žene predočio treneru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je imao razumevanja i dao mu dozvolu da u Beogradu ostane dokle god je to potrebno – kaže naš sagovornik.

Deca sve razumeju

On ističe da Tošić sve čini kako bi njegove i Jelenine ćerke Atina i Nika lakše podnele gubitak bake, za koju su bile vezane. Objasnio im je i zašto im se majka nalazi u takvom stanju i devojčice su sve razumele.

Izvor: kurir.rs