Dragi moj mužu, želim da znaš nekoliko stvari…

Dragi moj mužu, želim da znaš da moja ljubav prema tebi nije nestala, već naprotiv, ona raste svakim danom sve više i više, samo nemam mnogo vremena da ti je iskažem.

Želim da znaš da mi je svakog dana sve više stalo do tvog zdravlja i blagostanja. Ne prođe dan, a da ja ne pomislim kako sam srećna sa tobom. Dolazak dece pokazao mi je koliko mi značiš kada si pored mene.

Možda ponekad vičem, plačem, krijem se i ne želim da me dodiruješ, ali to nije zato što se moja naklonost prema tebi smanjila, samo sam iscrpljena i tražim nekoga da me razume. Želim da znaš da tvoje odsustvo u meni budi nemir, a kad čujem tvoj glas posle teškog i napornog dana, moje srce se smiri.

Želim da znaš da osećam tvoju ljubav i brigu za nas. Nije isto kao ranije. Više ne možemo satima da se izležavamo u krevetu, a zatim da zaspimo, ali zato sada imamo anđele koji nas svakodnevno pune energijom. Nakon dolaska dece, naš život se promenio, ali nam je dao osnovu na kojoj se rađa još veća ljubav.

Nisam mogla ni da zamislim koliko sam srećna što te imam za supruga. Sada kad te imam, zahvalan sam Bogu.

Koliko god da te kritikujem što se ne budiš noću kada se neko od dece probudi, ipak, duboko u sebi želim da se odmoriš, da sutradan ponovo budeš naš vođa, podrška i ohrabrenje!