Dragan Gagi Jovanović već godinama ne živi u Beogradu: Ima brvnaru na Zlatiboru gde spava sa životinjama

Poznati sprski glumac Dragan Gagi Jovanović već 15 godina najveći deo slobodnog vremena provodi u jednom mestu u blizini Zlatibora. A uz to ima i stan na moru – zbog supruge.

Naime, Gagi u periodu kada ne snima ili nema obaveze u pozorištu, vreme provodi u Ribnici kod Zlatibora gde ima kuću. Do njegovog imanja ne može da se dođe lako, već zemljani put vodi do kuće koja je ušuškana u hrastovu i bukovu šumu.

Tokom dana vreme provodi tako što uživa u čarima prirode, potom u druženju sa meštanima, a često se dešava da ugošćava prijatelje koji žele da spas od gradske gužve pronađu na planini.

Pogled iz kuće vodi ka pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu. Voli da vozi svoj motor do centra mesta, gde obično kupuje sve ono što mu je potrebno za život.

– Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo kao jedna uspomena i da bude jedna lepa turistička destinacija. Beograd – rekao je Gagi u intervju za „Al Jazeeru“ pre nekoliko godina. Pre tri dana Dragan Jovanović je proslavio 55. rođendan, kada je upravo na Zlatiboru napravio slavlje.

U jednom razgovoru je opisao kako je izgledao njegov susret sa lisicom, koja je došla da ga poseti.

Došla je u njegovo dvorište, a on ju je ugostio tako što ju je primio u dom i spavao sa njom nekoliko dana. Posle toga ju je pustio, a često se dešava da mu dođe u posetu.

Prema njegovim rečima, njegova supruga Branka Pujić više voli more od planine, te je njoj ispunio želju da imaju kuću na moru.

– Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i evo želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa sad lepo možemo da odmorimo kad idemo ovamo. Kad smo tražili da kupimo stan nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled. On nam je važan i kad smo u našoj kući u Zemunu i u brvnari na Zlatiboru – rekao je u jednom intervju Dragan.

Izvor: kurir.rs