Doktorka Darija Kisić o Dua Lipi: Gospođica ili gospođa se bavi muzikom? I onda se ja zapitam da li svačija reč ima snagu

Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje “Batut“ i doktorka Darija Kisić Tepavčević prokomentarisala je objave svetske pevačice albanskog poretkla Due Lipe o tome da „Kosovo nije Srbija“, zbog kojih se burne reakcije i dalje ne smiruju.

Doktorka Darija Kisić otkrila je da ne zna ko je Dua Lipa i da nikada nije čula za nju, a potom iznela svoj stav o celoj priči.

– Ako sam ja dobro razumela, u pitanju je izjava na Tviteru jedne gospođice ili gospođe koja se bavi muzikom, i to je izazvalo toliku lavinu i proizvelo tolike komentare i diskusije i onda se ja zapitam da li svačija reč ima snagu – prokomentarisala je dr Darija.

– Umetnici su uvek bili ti koji spajaju nespojivo. Umetnost je divna i takva treba da ostane. Ovde je očigledno u pitanju pokušaj politizacije. Da li je ona sama crtala tu mapu? I to da baš bude u trenutku pre pregovora u Briselu – zaključila je doktorka Tepavčević.

Izvor: kurir.rs