Dnevni horoskop za 9. maj 2020. Ribe, nemojte dozvoliti da jedna neprijatnost utiče na vas

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune obostrana očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete snalažljivo u različitim situacijama. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Bik

Ljubav: Budite umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija emotivna pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da Vas neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Rak

Ljubav: Neko Vam salje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju zadovoljstvom. Posao: Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, pre nego što donesete odluku. Posao: Imponuju Vam različite pohvale koje dobijate, ali Vam nedostaje nečija podrška i prisustvo. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiruju.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Vaga

Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vas partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Posao: Bez obzira na različite stavove, nemojte dozvoliti da Vas neko ućutkuje. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Škorpija

Ljubav: Nemojte ucenjivati partnera, pokažite više sluha i razumevanja. Posao: Teško Vam je da donesete jednu značajnu odluku bez nečijeg znanja ili prisustva. Zdravlje: Izbegavajte razna preterivanja.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži na različite načine. Posao: Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

Jarac

Ljubav: Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se. Posao: Delujete samouvereno u ubeđenju da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Vodolija

Ljubav: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Budite uporni u svojim namerama. Planirajte susret sa dragom osobom za koju Vas vezuje topla emotivna nota. Posao: Nemojte dozvoliti da jedna neprijatnost utiče na Vaše raspoloženje ili angažovanje u različitim pravcima. Zdravlje: Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.