Dnevni horoskop za 9. jul 2020. Ribe, važno je da napravite listu prioriteta

Ovan

Ljubav: Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće Vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Posao: Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Zdravlje: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vaše raspoloženje i motivaciju.

Bik

Ljubav: U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo Vam je da predstavite mišljenje u različitim situacijama. Posao: Potrebne su Vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas dodatno zamaraju.

Blizanci

Ljubav: Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i očekujete promene ili da Vam neko pokrene snažne impulse. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike, neko Vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju. Prihvatite koristan savet. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju energiju.

Rak

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, morate imati dobru volju i određene manire koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«. Posao: Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Lav

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da popravite odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje poslovno rešenje. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Devica

Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje novi »emotivni rebus«. Posao: Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u roku. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje. Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihički opterećuje.

Vaga

Ljubav: Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše potrebe. Ipak, Vi ne odustajete lako od svojih namera. Posao: Primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava i interese postajete razdražljivi. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Škorpija

Ljubav: Ukoliko osećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi. Niko nije bezgrešan, ispravite svoje propuste. Posao: Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. Zdravlje: Ne dozvolite da Vas opterećuju pogrešne slutnje.

Strelac

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Posao: Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Zdravlje: Izbegavajte neumerenost i impulsivnost, opustite se.

Jarac

Ljubav: Nema potrebe da se opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Posao: U prilici ste da završite zadatke koji će Vam nakon toga doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Vodolija

Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se trenutku inspiracije i radosti. Posao: Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Ribe

Ljubav: Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Posao: Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Budite uporni u prevazilaženju ličnih slabosti. Zdravlje: Poštedite sebe napornih situacija, opustite se.