Dnevni horoskop za 9. februar 2021. Ovnovi, ishitrenim postupcima iritirate saradnike

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Posao: Ishitrenim postupcima iritirate saradnike, poslovna situacija može da se komplikuje mimo Vaše volje i uticaja. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička reklasacija i opuštanje.

Bik

Ljubav: Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Posao: Preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

Blizanci

Ljubav: Određena doza mističnosti može da Vam donese neprijatnost u porodičnom životu ili u odnosu sa partnerom. Posao: Praktično ste orijentisani i prednost dajete poslovima koji donose materijalne rezultate. Zdravlje: Važno je da postavite granicu između različitih obaveza.

Rak

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Posao: Ukoliko ste odgovorni za ono sto činite, ne dozvolite da Vas pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Lav

Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti. Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret sa određenim saradnicima. Zdravlje: Poboljšajte svoju kondiciju.

Devica

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Posao: Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije. Predostrožnost može da Vas zaštiti od pogrešnih poteza. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Škorpija

Ljubav: Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbegavate sumnjive ponude. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. Budite realni u svojim procenama. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Jarac

Ljubav: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Posao: Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Vodolija

Ljubav: Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja. Posao: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Posao: Delujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.