Dnevni horoskop za 9. april: Device, pažljivije razmislite o nečijim rečima

Ovan

Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera neobičnim idejama. Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio. Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Bik

Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima. Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme. Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Blizanci

Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Važno je da izbegavate dodatno uzbuđenje i stresne situacije.

Rak

Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje. Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Lav

U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere. Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

Devica

Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da izazivate partnera na rivalstvo. Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi koja Vas kritikuje. Izbegavajte isuviše naporne ili stresne situacije.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom nemate dovoljno strpljenja, većinu situacija procenjujete na osnovu prvog utiska. Budite promišljeni. Diplomatski maniri su ponekad neophodni kao uslov za poslovni dogovor. Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

Škorpija

Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata. Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strelac

Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali dela govore više od reči. Strpljivo sačekajte završnu fazu ili dobitak koji Vam pripada. Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

Jarac

Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Poklonite više poverenja svom partneru. Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zatražite od svojih saradnika dodatne informacije. Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se.

Vodolija

Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu neobičnih ideja. Želite da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja, a Vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.