Dnevni horoskop za 8. novembar 2019. Jarac može da povrati propuštenu ponudu, Lav odbija tuđe mišljenje

Ovan

Ljubav: Stvari koje okupiraju Vašu pažnju ne nailaze na znak odobravanja kod bliske osobe. Uporno zagovarate svoje ideje. Posao: Ukoliko se protivite nečijoj volji, očekuju Vas otežavajuće okolnosti i dodatne obaveze. Zdravlje: Suviše se opterećujete napornim obavezama.

Bik

Ljubav: Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi. Posao: Bolje je da se ne zanosite suviše nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Blizanci

Ljubav: Ne možete zavaravati blisku osobu o nekim stvarima koje deluju kao poznata priča. Potrudite se da privučete nečiju pažnju. Posao: Dobro proverite različite informacije i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Ponekad kompletnu situaciju treba analizirati na više načina. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

Rak

Ljubav: Partner deluje intrigantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas zabrinjava. Posao: Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da suviše forsirate svoje mišljenje i procenu. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Lav

Ljubav: Ne volite da Vam neko nameće nove obaveze, ali partner ima pravo da Vas podseti na pravila zajedničkog zivota. Posao: Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vašu okolinu, tako da Vas očekuju brojni pozivi i nove ponude. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

Devica

Ljubav: Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete zanosno. Posao: Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Vaga

Ljubav: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Posao: Nemojte potiskivati svoju intuiciju, sjajno umete da predvidite tok događaja i mogući rasplet na poslovnoj sceni. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u skladu sa svojim raspoloženjem, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da kanališete svoju energiju.

Strelac

Ljubav: Brinete bez pravog povoda, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju taktiku. Posao: Ne možete da predvidite novi tok događaja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Jarac

Ljubav: Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Posao: Na osnovu prvih informacija dolazite do zaključka da Vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Zdravlje: Priuštite sebi različite sitnice, ulepšajte izgled i raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Neka se glasno čuje Vaša reč, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se oštro suprotstavi. Posao: Osoba koja ima negativan stav o Vašim poslovnim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje. Budite strpljivi. Zdravlje: Suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali donosi i psihološko olakšanje.

Ribe

Ljubav: Između Vas i partnera provejava obostrano nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Posao: Okolina nema razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Potrebno je da promenite svoju poslovnu taktiku. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.