Dnevni horoskop za 8. maj 2020. Blizanci, potrebno je da se rasteretite od napornih situacija

Ovan

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, bolje je da izbegavate takmičarske uloge koje Vas navode na loše rešenje. Posao: Prikupite sve neophodne informacije i razmislite na koji način treba da nametnete svoje stavove, a da ne povredite nečije interese. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad je nužno upotrebiti »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Blizanci

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva koje Vas udaljava od zajedničkih planova. Posao: Imate utisak da Vam nedostaju pouzdane informacije. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese ili da testirate rizična i eksperimentalna rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija.

Rak

Ljubav: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Posao: Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Nemojte obećavati porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Nemojte izneveriti nečija očekivanja. Posao: Najbolje je da izbegavate velike izazove. Potrudite se da korektno poštujete osnovna pravila poslovne saradnje. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

Devica

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način, pokažite da imate izuzetne manire za različite prilike. Posao: Neko Vam podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zdravlje: Emotivno zbližavanje Vas oslobađa psihološke napetosti.

Vaga

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko Vam podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Škorpija

Ljubav: Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani »recept«. Posao: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum«, odnosno da se sukobljavate sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju na zaobilazan način. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

Jarac

Ljubav: Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na poseban način. Posao: Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

Vodolija

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Posao: Postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savet. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Ribe

Ljubav: Ako Vam je stalo do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Posao: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života.