Dnevni horoskop za 8. jun: Vodoliju očekuje novo ljubavno poznanstvo

Ovan

Pokušavate da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

Bik

Partner se trudi, ali ne razume sve Vaše ideje. Polako gubite strpljenje u ponavljanju »poznate priče«. Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju. Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju ili opterećuju.

Blizanci

Različiti nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. U raspravi oko poslovnih prioriteta, nema razloga za novi okršaj sa saradnicima ili jednom uticajnom osobom. Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje.

Rak

Ne dozvolite da Vas neko osporava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za optužbu. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne po cenu prekida saradničkog dogovora. Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

Lav

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan za neke nove odluke. Nova veza vas očekuje, kada budete najmanje to mogli da predvidite. Pod neobičnim okolnostima upoznajete osobu sa kojom ćete biti u vezi. Problemi sa varenjem.

Devica

U susretu sa voljenom osobom, delujete uznemireno i ne možete da ostvarite svoje namere. Nepotrebno se zapetljavate u različite situacije. Nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim poslovima. U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija.

Vaga

Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Pokažite više razumevanja. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju, kako biste ostvarite svoje poslovne ciljeve u različitim pravcima. Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Strelac

Uzbuđuju Vas nove emotivne igre u odnosu sa bliskom osobom, posebno kada se stvari dešavaju po Vašoj meri ili ukusu. Okupite oko sebe ekipu proverenih saradnika, kako biste na najbolji način razradili uspešnu poslovnu strategiju. Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Emotivne dileme koje Vas prate ne treba dodatno produbljivati, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. Ubrzavate neke situacije, ali sve ima svoju dobru i lošu stranu. Potrebno je da prihvatite nečiju ponudu i da korigujete ponašanje. Predahnite i usporite svoj ubzani ritam, opustite se.

Vodolija

Očekuje vas povoljan dan, sreća je sada na vašoj strani pa možete da očekujete zadovoljstvo. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je zainteresovana. Komunikacija ide u prirodnom smeru. Bavljenje sportom vam prija.

Ribe

Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se prilagodite bliskoj osobi. Ukoliko se većina saradnika protivi Vašoj volji, nema potrebe da insistirate na svojim prvobitnim namerama. U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.