Dnevni horoskop za 8. jun 2021. Lavovi, pažljivo izaberite trenutak za akciju

Ovan

Ljubav: Ponekad suočavanje sa istinom zahteva dodatnu hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja. Posao: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost. Zdravlje: Ponekad i iskreni razgovor, deluje kao dobra psihoterapija.

Bik

Ljubav: U emotivnom životu, partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Međutim, Vi reagujete na suprotan način. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak

Ljubav: Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno. Posao: Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti i ne testirajte ih.

Lav

Ljubav: Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Posao: Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Zdravlje: Važno je da poboljšate kondiciju.

Devica

Ljubav: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Posao: Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i delovanje. Zdravlje: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Posao: Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

Škorpija

Ljubav: Ulazak u neku »zabranjenu zonu«, ali i poriv za avanturom može da Vas razočara. Posao: Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim Vaš uspeh zavisi od nekoga sa strane. Zdravlje: Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Strelac

Ljubav: Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Posao: Gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno Vam je alternativno rešenje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

Jarac

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate interesantnije ideje nego rešenja koja nude Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Partner testira Vaše strpljenje, ali Vi niste spremni da odgovorite ili da idete do granice izdržljivosti. Posao: Novi nesporazumi mogu da prerastu u neprijatnu situaciju, stoga pokušajte da zaštitite svoje poslovne interese. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

Ribe

Ljubav: Potrudite se da Vaš lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti. Posao: Vaše savremene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim odlukama. Zdravlje: Nalazite se sjajnoj formi.