Dnevni horoskop za 8. jul 2020. Bikovi, dobro razmislite na koji način treba da se izborite

Ovan

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnost deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje ponašanje. Posao: Važno je da sačuvate samokontrolu. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i autoritetu. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Bik

Ljubav: Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način. Posao: Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vaše kretanje i ponašanje. Posao: Neko Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjima. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje. Zdravlje: Ulepšajte svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Ljubav: Pokažite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se između Vas i voljene osobe podižu novi »emotivni zidovi« koji Vas razdvajaju. Posao: Osvojili ste nečiju naklonost, ali uviđate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

Lav

Ljubav: Partner deluje ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite. Posao: Važno je da odredite pravilnu granicu pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati dobrog sna.

Devica

Ljubav: Položaj Meseca utiče na Vašu osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili subjektivne želje u odnosu na realnost. Posao: Nove poslovne događaje doživljavate kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Vaga

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Posao: Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji. Zdravlje: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

Škorpija

Ljubav: Ponekad suočavanje sa istinom zahteva hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke. Zdravlje: Iskreni razgovor deluje kao dobra psihoterapija. Zatražite nečiji oproštaj.

Strelac

Ljubav: Planirajte neku omiljenu zabavu i uživajte u pažnji koju Vam poklanja voljena osoba. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Posao: Pronalazite pravi smisao u različitim situacijama koje donose praktične rezultate i proširuju Vaše profesionalno saznanje. Zdravlje: Izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti, opustite se.

Jarac

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite misli i osećanja. Posao: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Ribe

Ljubav: Ne razumete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnim mogućnostima. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.