Dnevni horoskop za 8. februar 2021. Blizanci, dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama

Ovan

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, nema potrebe da sputavate svoje emotivne želje ili maštovite ideje. Uživajte u nečijem društvu. Posao: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje i predstavljaju pozitivnu orijentaciju u poslovanju. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje podsticajno na Vaše raspoloženje i samopuzdanje.

Bik

Ljubav: Ne možete uvek nametati svoju volju, partner ima pravo na slobodan izbor i na svoje mišljenje. Posao: Previše očekujete od nekih saradnika, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Zdravlje: Važno je da neko deluje podsticajno na Vaše raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za Vaše izgovore. Posao: Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Rak

Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Posao: Ukoliko ste efikasni, predstoji Vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Devica

Ljubav: Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Posao: Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Vaga

Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe »sitnice« i dobro društvo. Posao: Saradnja Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Zdravlje: Unosite više tečnosti u organizam.

Škorpija

Ljubav: Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Posao: Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili reči koje izgovora voljena osoba. Delujete isuviše strogo. Posao: Neko Vam nameće različite obaveze. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Jarac

Ljubav: Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Vodolija

Ljubav: Postavite određena pravila u emotivnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje. Posao: Ukoliko se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Zdravlje: Važno je da se oslonite na svoj razum, nema razloga za paniku.

Ribe

Ljubav: Vaši postupci direktno utiču na nečije raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavarati partnera. Posao: Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji nego što se to u početku pretpostavljalo. Zdravlje: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.