Dnevni horoskop za 8. april 2021. Bikovi, pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti

Ovan

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje Vas dovodi do granice strpljenja. Posao: Imate dobre ideje, ali neko ograničava Vaš poslovni uticaj. Nalazite se u nezahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relasascija.

Bik

Ljubav: Upotrebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće Vam novi susret. Posao: Pokažite okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Blizanci

Ljubav: Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečije mišljenje. Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom i sujetu. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Rak

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Lav

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa saradnicima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Devica

Ljubav: Pokažite više razumevanja i nežnosti prema voljenoj osobi. Hvalisavost može da Vam stvori dodatnu neprijatnost. Posao: Nema razloga da mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo. Zdravlje: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpija

Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Strelac

Ljubav: Nedostaje Vam emotivna podrška, ali ne žalite glasno da zatražite nečiju pažnju. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoju nesigurnost. Posao: Da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Zdravlje: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice, potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje. Posao: U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna za dalju afirmaciju. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.

Vodolija

Ljubav: Nema razloga da igrate nekakvu dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Posao: Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni ni lakomisleni. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zdravstvenu zaštitu.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da »emotivno ucenjujete« voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Posao: Važno je da odaberete ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Zdravlje: Slobodno prihvatite izazove koji Vas podstiču na kreativno izražavanje.