Dnevni horoskop za 7. novembar 2019. Vage moraju ispuniti obećanje, Strelčevi da ne ignorišu pozive

Ovan

Ljubav: Nema razloga da se protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja. Posao: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog. Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoju sujetu, ne budite brzopleti.

Bik

Ljubav: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života i »emotivnu opomenu«. Posao: Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima i ciljevima. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Ne možete ignorisati nečije prisustvo i poruku, obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba. Posao: Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«.

Rak

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zakažite susret. Dovoljno ste insirisani da privučete nečiju pažnju i izazovete pozitivnu reakciju. Posao: Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim ili korisnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

Lav

Ljubav: Oslonite se na svoj um. Dobro ste raspoloženi i deluje podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Posao: Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Insistirate na poznatim cinjenicama. Zdravlje: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost.

Devica

Ljubav: Nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas nece sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate. Posao: Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Vaga

Ljubav: Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru strategiju od koje ne odustajete lako. Posao: Imate velike ambicije i nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi, tako da je Vaš uspeh relativan i podložan promenama. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Škorpija

Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Posao: Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Strelac

Ljubav: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji Vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku. Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Zdravlje: Potisnite sujetu i smanjite svoju nervozu.

Jarac

Ljubav: Osmislite originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Upotrebite »moć sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Najveći užitak i zadovoljstvo donosi susret sa bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno ispunjavaju. Posao: Neko ima pozitivan uticaj na Vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i dobrom voljom.

Ribe

Ljubav: Potiskujete svoja osećanja. Ne želite glasno da priznate koliko Vam nedostaju emotivna inspiracija ili nečije prisustvo. Posao: Nemojte previše taktizirati u stvarima koje su Vam poznate i nepotrebno prolongirati situacije koje utiču na kvalitet rezultata. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite kreativnom odmoru, opustite se.