Dnevni horoskop za 7. maj 2021. Device, ostanite istrajni u svojim namerama

Ovan

Ljubav: Ne možete uvek nametati svoju volju, partner ima pravo na slobodan izbor i na svoje mišljenje. Posao: Previše očekujete od nekih saradnika, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Zdravlje: Važno je da neko deluje podsticajno na Vaše raspoloženje.

Bik

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu«. Izbegavajte novu ljubavnu raspravu. Posao: Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. Zdravlje: Potrudite se da popravite koncentraciju i raspoloženje.

Blizanci

Ljubav: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite potrebe i interesovanja. Posao: Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak

Ljubav: Partner deluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas brine. Posao: Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procenu. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Lav

Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost, insistirajte na dobrom ukusu i na događajima koji imaju pozitivan ljubavni predznak. Posao: Delujete aktivno i prikupljate nove informacije sa ciljem da obogatite svoje poslovno sažnanje ili iskustvo. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili neka omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Vaga

Ljubav: Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje. Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neko pokrene niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Budite realni. Zdravlje: Umirite savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Škorpija

Ljubav: U emotivnom smislu, delujete pomalo provkativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Posao: Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Strelac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da Vas neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Jarac

Ljubav: Osećate nelagodnost. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Posao: Pokušavate da ostvarite svoje poslovne planove, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Vodolija

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju obogaćuje ljubavni odnos. Posao: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje poslovne prirode koji su Vam do sada bili nepoznati. Zdravlje: Planirajte neku omiljenu zabavu kao recept za dobro raspoloženje.

Ribe

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja. Posao: Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika,. Sakupljajte korisne informacije. Zdravlje: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.